fbpx

Just another WordPress site

Curățenie industrială

Oferim servicii profesionale de curățenie industrială. Ne-am câștigat reputația ca fiind una dintre cele mai fiabile și de încredere companii de curățenie industrială din zonă, cu o gamă variată de servicii. Oferim cele mai bune servicii de curățenie industrială, dar și suport pentru întreținerea facilităților, permițând clienților noștri să se concentreze asupra bunului mers al afacerii într-un mediu sigur și eficient. 

Operatorii noștri de curățenie sunt special instruiți pentru a lucra în cele mai dificile condiții, pe care le presupune curățenia industrială. 

Folosim cele mai noi şi eficiente metode de curățare, cu cele mai bune rezultate. Printre ele și tehnica de spălare cu abur, sub presiune, o metodă care s-a dovedit deja ca fiind extrem de eficientă în curățarea celor mai dificile suprafețe și eliminarea vopselei, uleiurilor, plumbului, mucegaiului, mercurului sau azbestului.

Ce facem noi?

Curățenie interioară pentru toate tipurile de clădiri, inclusiv a spațiilor administrative, din fabrici, uzine, depozite logistice, depozite de mărfuri, hale industriale, spatii de producție şi depozitare. 

Curățăm coșurile de fum, lifturile, incineratoarele, boilerele, conductele de ventilație si unitățile de evacuare.

Îndepărtăm depunerile de orice fel de pe ferestre, scări de acces la utilaje, rezervoare de mică și mare capacitate, șine de transport sau alte utilaje mobile.

Oferim servicii de dezinsecție/dezinfecție pentru clădiri, depozite, containere clasice si frigorifice etc

Gestionăm gunoiul menajer

Curățăm fațadele clădirilor

Întreținem zonele din jurul clădirii

Solicită o ofertă de preț

    Cauți un loc de muncă? Angajăm agenți de curățenie. Trimite-ne un CV la contact@expertworker.ro iar noi te vom căuta.