fbpx

Just another WordPress site

Curățenie după constructor

De la firme de construcții, hoteluri recent amenajate, până la parcuri industriale sau comerciale suntem alegerea numărul 1 în curățenia după constructor. Oferim servicii de curățenie după constructor pentru persoane fizice, dezvoltatori, contractori şi proprietari de afaceri. Avem expertiza de a ne ocupa de toate nevoile dumneavoastră de curățenie din timpul construcției sau după ce aceasta este finalizată. 

Fie că este vorba despre o casă, o clădire de apartamente, o clădire de birouri sau orice altă construcție nouă vă oferim o gamă personalizată de servicii care să corespundă nevoilor dumneavoastră. Folosim în exclusivitate produse și aparatură care elimină definitiv praful și urmele de murdărie. 

Pe lângă aceste soluții premium noi vă punem la dispoziție și un personal calificat pentru a te asigura că proiectul tău va fi unul imaculat. Echipa noastră de profesioniști știe exact cum trebuie să arate lucrarea la predare, astfel încât clienții noștri să fie mulțumiți. 

Dacă sunteți în căutarea unui partener de curățenie pentru lucrările de renovare în curs de desfășurare, vă putem ajuta cu expertiza post-construcție și curățarea temeinică pe tot parcursul procesului. 

Pentru mai multe detalii sau pentru a vă face o programare nu ezitați să ne contactați!

curatenie-dupa-constructor
curatenie-dupa-constructor-2
curatenie-dupa-constructor-3

Solicită o ofertă de preț

    Cauți un loc de muncă? Angajăm agenți de curățenie. Trimite-ne un CV la contact@expertworker.ro iar noi te vom căuta.