Expert Worker

Servicii

Serviciile noastre

illu-1 (1)
Ellipse 3

Ne place sa oferim servicii impecabile

Suntem aici ca sa  punem la dispozitie servicii de curatenie de top, prin experti formati dupa standarde internationale de curatenie premium. 

FAQs

Suntem interesati sa iti oferim raspuns la toate intrebarile pe care le poti avea inainte de a plasa o comanda. Din acest motiv raspundem anticipat la cele mai frecvente intrebari si te invitam sa ne contactezi daca exista curiozitati suplimentare.

Ce se intampla daca se sparge vreun obiect?

Fiecare client, indiferent de tipul de serviciu ales, beneficiaza de asigurare civila pe toata durata prestarii serviciilor. Deci daca in procesul de livrare a serviciului se deterioreaza, sparge, rupe vreun obiect, in mod automat vei fi despagubit prin asigurarea de care ai parte. Cu toate acestea, suntem atenti si interesati sa protejam bunurile si sa respectam proprietatea clientilor nostri.

Sunt produsele adecvate pentru copiii sensibili?

Toate solutiile si detergentii cu care lucram sunt 100% biodegradabili si hipo-alergenici, certificati ISO international, cu miros controlat, delicat si proaspat, ceea ce inseamna ca sunt compatibili chiar si cu cele mai fine sensibilitati ale copiiilor mici. Putem organiza o sectiune de test inainte de livrarea serviciului, pentru a va putea convinge de caracteristicile protectoare a acestora.

Se curata orice tip de suprafata?

Da, oferim sercivii ce acopera orice tip de suprafata. Folosim doar solutii si detergenti adecvati pentru fiecare specific, iar echipa noastra de experti stie cum sa ii utilizeze, in asa fel incat sa protejeze orice suprafata, oricat de particulara sau sensibila ar fi.

Cine e echipa de interventie?

Pentru fiecare serviciu in parte alegem cei mai potriviti colegi, in functie de tipul de serviciu ce va fi prestat si aria lor de formare. Pe langa acest aspect, increderea e valoarea noastra de baza, ce se resimte in relatiile dintre echipa si client. Daca, indiferent de motiv, doriti orice fel de modificare in ceea ce priveste echipa de intereventie, tot ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati acest lucru.

Pot suna inainte de a comanda?

Sigur. Iti stam oricand la dispozitie pentru afla nevoile tale, pentru ca ne dorim sa oferim serviciul ideal pentru tine. Credem ca satisfactia clientilor ne defineste, deci suntem interesati sa livram serviciile dorite de fiecare persoana in parte.

Aplicatia poate fi folosita si separat de servicii?

Da. Poti alege sa beneficiezi de avantajele aplicatiei mobile pentru a asigura curatenia din spatiul public dorit, fara sa fie nevoie sa apelezi la serviciile noastre de curatenie. Prin acrod specific, aplicatia poate fi folosita pentru a usura comunicarea dintre beneficiarii curateniei si reprezentantii locatiei.

Poate fi utilizata atat de locatiile ce ofera mediu sanitar in proportii auxiliare, cat si de locatii ce pun la dispozitie servicii sanitare extensive, cum ar fi clinici medicale si spitale.Te invitam sa ne contactezi daca iti doresti ca locatia ta sa fie recunoscuta pentru curatenia exemplara si/ sau igiena imaculata de care da dovada.

Suntem ceea ce cauti?

Fie ca esti decis sa colaborezi cu noi

sau preferi sa ne cunosti mai bine, 

te invitam sa descarci aplicatia noastra, 

loc din care va fi mai simplu sa intelegi diferenta 

pe care o aducem in firmele, spatiile si vietile oamenilor. 

E nevoie doar de un click pe butonul de mai jos ca sa fi directionat spre locul de unde tinem legatura cu comunitatea noastra. 

 

Nu va fi necesar sa comanzi un pachet de servicii.

Doar te invitam sa fii alaturi de noi. 

Suntem Expert Worker!

Scroll to Top