Expert Worker

Servicii Curatenia Industriala

Curatenia industriala

industrial-cleaning

Curatenia cea mai puternica

Cu noi poate fi posibila indepartarea depunerilor de rugina, uleiuri, praf si alte reziduuri, indiferent de particularitatile avute, fie ca sunt la sol sau la nivel inalt.

 

 

Aducem halele, depozitele si spatiile industriale la un nou nivel de curatenie. Clientii nostri se simt mereu ca dupa o proaspata renovare, pentru ca deseori nu se asteapta ca noi sa inlaturam cele mai groase straturi de depuneri si sa re-aducem culorile la viata.

 

Cum e posibil?

Printr-o echipa de experti, ce utilizeaza solutiile potrivite pentru fiecare tip de suprafata in parte si tip de depunere, ce lucreaza eficient si respecta masurile de siguranta pentru toti cei implicati.

 

Prin echipament adecvat fiecarei situatii si spatiu in parte si solutii pe masura. Detergentii sunt eficienti 100% in aproape orice situatie, pentru ca 25 % dintre solutiile cu care lucram sunt substante acide, eficiente in multiple situatii.

Operatiunile zilnice au prioritate

Ne putem modela actiunile si programul de interventie, in asa fel incat sa livram rezultatul dorit fara sa va incomodam sau sa interferam cu activitatea si operatiunile voastre zilnice.

Solutii sanatoase

In aceeasi masura, solutiile nu incomodeaza in niciun fel simturile si sensibilitatile oamenilor, pentru ca detergentii nostri sunt 100% biodegradabili, hipo-alergenici, cu miros discret si proaspat.

Suprafete protejate

In plus, fiecare suprafata este protejata, pentru ca este tratata cu solutii specifice, in concentratia ideala si competente pe masura.

Interventii personalizate

Poti alege nivelul de pret in care sa se incadreze interventia noastra. Nu va fi totul inclus, insa iti putem rezolva o parte semnificativa din problema.

Suntem pregatiti

Atentie la nevoile si cerintele tale
Echipament adecvat  
Echipa competenta
Masuri de protectie
Energie si eficienta
Solutii potrivite

 

Interesat sa afli mai multe

Completeaza formularul alaturat pentru a fi contactat. 

 

Iti multumim pentru incredere!

Scroll to Top