Expert Worker

Servicii Curatenia de Igienizare

Curatenia de igienizare

sanitation-cleaning

Ideala sectorului alimentar si de sanatate

Punem la dispozitie curatenia de igienizare in 3 variante diferite, toate ideale sectorului alimentar si de sanatate publica, ce permite farmaciilor, spitalelor si locatiilor din industria alimentara sa functioneze optim, in acord cu standardele necesare.

Ce includ aceste servicii?

Cea mai buna calitate

Prin detergentii alesi de la furnizori de incredere, dezinfectanti certificati international, biodegradabili si hipo-alergenici, perfect compatibili cu sectorul alimentar si de sanatate publica.

Competente de Expert

Echipa Expert Worker este formata din experti in domeniu de curatenie si igiena, pregatiti a fi profesionisti dupa standardele Worker. Acest lucru inseamna ca respecta cu strictete toate masurile de igiena si protectie, atat cele esentiale, general valabile, cat si cele contextuale. 

 

Flexibilitate 

Acest lucru inseamna ca igiena are intaietate si echipa este deschisa in a respecta orice preferinta aditionala solicitata de client pentru a livra o igiena completa, demna de a oferi linistea si siguranta unui spatiu eficient dezinfectat.

Curatenie generala de igienizare

Include: Sentimentul unei proaspete renovari

Presupune: O interventie ce acopera intreg spatiul, iar curatenia de igienizare se face in detaliu, pe fiecare aspect in parte.

Dezinfectare periodica

Include: Prospetimea, linistea si siguranta
ca spatiul intruneste intotdeauna normele de igiena

Presupune: Prestarea serviciului cu o regularitate convenita, interventii care sunt, de obicei, cele mai personalizate, din moment ce se pune accent pe marile aspecte si zone de interes/ preferate de client.

Igienizarea de mentenanta

Include: Prospetimea unui spatiu mereu curat
Presupune: Mentinerea igienii in spatiile des circulate sau care au nevoie de atentie constanta. Permite sa aveti parte de o locatie mereu ingrijita si sa va bucurati de siguranta oferita de curatenia periodica.

Ce se intampla daca nu o sa fii multumit?

Asigurare civila inclusa

Ai acoperire pentru orice accident sau situatii neplacute pentru ca beneficiezi de asigurare civila pe toata durata colaborarii 

noastre, asigurare care iti ofera toata siguranta de care e nevoie ca toate bunurile si reglementarile necesare sa fie respectate.

Feedback prin aplicatia mobila Expert Worker

In plus, beneficiezi de refacere complet gratuita si in cel mai scurt timp, exclusiv prin intermediul aplicatiei noastre mobile 

Expert Worker. Acolo poti atasa poze cu aspectele de care 

doresti sa fi multumit, iar noi iti refacem gratuit. 

Interesat sa afli mai multe?

Completeaza formularul alaturat

cu datele necesare ca noi sa te putem contacta.

Scroll to Top