Expert Worker

Servicii Curatenia din Birou

Curatenia din Birou

office-cleaning

Ideala cladirilor de birouri

  • Nevoile de curatenie sunt specifice fiecarei locatii, deci vom tine cont de ele si in cazul tau
  • A fi oferita curatenie intr-un spatiu de munca spune multe despre respectul acordat echipelor ce isi desfasoara activitatea in acele spatii
  • Iar o curatenie bine facute ii sustine pe oameni sa fie focusati în aspectele care conteaza.

Ce includ aceste servicii?

Cea mai buna calitate

Va puteti continua activitatile zilnice inclusiv in timpul prestarii serviciului (daca e cazul), pentru ca detergentii nostri permit acest lucru. Sunt 100% biodegradabili si hipo-alergenici, cu miros discret si proaspat, potrivit pentru orice nivel de sensibilitate.

Flexibilitate pentru tine

Livrarea serviciilor se face in functie de preferintele, nevoile si dorintele comunicate catre noi. Idealul nostru este ca nimeni din cladire sa nu fie deranjat de actiunile noastre. 

Curatenie generala

Include: Sentimentul de respect fata de angajati
Presupune: O interventie ce acopera intreg spatiul, iar curatenia se face in detaliu, pe fiecare apect si detaliu in parte. Ideala pentru spatii ce vor un nou aer de curatenie, culoarea si noutate.

Curatenia de mentenanta

Include: Sentimentul de prospetime si igiena Presupune: Prestarea serviciului cu o regularitate convenita, interventii care sunt, de obicei, cele mai personalizate, din moment ce se pune accent pe zonele preferate, marcate din aplicatie

E simplu

Iti poti personaliza serviciile primite prin cateva casute marcate din aplicatia noastra mobila. Echipa noastra are acces la acplicatie si iti livreaza exact ce ai livrat, pentru cand ai solicitat.

Garantii

Ce se intampla daca nu o sa fiu multumit?

Ai acoperire pentru orice accident sau situatii neplacute pentru ca beneficiezi de asigurare civila pe toata durata colaborarii noastre, asigurare care iti ofera toata siguranta de care e nevoie ca toate bunurile si reglementarile necesare sa fie respectate.

Am nevoie sa fie totul igienizat. Se poate?

Da. Intotdeauna in curatenia noastra tinem cont de reguli stricte  de igiena. Detergentii folositi sunt dezinfectanti eficienti si ne asiguram ca folosim doar fatetele curate de laveta.

Ce se intampla daca nu imi place rezultatul final?

Faci poze si le trimiti prin aplicatie. Vom remedia gratis 

si in cel mai scurt timp posibil.

Ce se intampla daca se deterioreaza sau se sparge vreun obiect?

Ai parte de beneficiile asigurarii civile, prin care orice bun din spatiul si proprietatea ta este asigura pe toata durata colaborarii.

Interesat sa afli mai multe?

Completeaza formularul alaturat

cu datele necesare ca noi sa te putem contacta.

Scroll to Top