Expert Worker

Servicii Curatenia de Acasa

Curatenia de acasa

Rectangle 11

Ideala pentru orice nevoi

Facem Acase din case, cu un cleaning premium, la standarde internationale. Clientii nostri sunt mereu surprinsi de profunzimea cu care facem curatenia.

 

Noi am spune ca am scutit multe persoane de alergii si alergeni, pentru ca sanatatea este mereu protejata prin curatenie eficient si profund facuta. 

 

Cum reusim asta? 

 

Simplu. Suntem de 10 ani pe piata si echipa e formata (constant) dupa cleaningul premium din strainatate. Toti colegii sunt formati ca experi in curatenie si igiena si sunt interesati sa ofere serviciile
personalizat, dupa nevoile fiecaruia!

#Noi trecem la fapte!

Si ne punem serios pe treaba, ca tu sa ai parte de:

  • Timp scurt de livrare, ceea ce inseamna ca ai curatenia facuta cat ai zice Worker
  • Iti poti programa intervalul de curatenie dupa programul tau, ca sa iti fie comod
  • Tot ce ai de facut este sa ne comunici pachetul ales si intervalul de timp dorit.

Este atat de simplu, incat tot efortul si orele de curatenie nesfarsita se trasforma acum in cateva swipe-uri simple de pe telefon, din aplicatia noatra mobila Expert Worker! Atat.

Curatenia in profunzime

De la interiorul caloriferelor, pana la curatarea in profunzime a canapelelor, saltelelor si covoarelor, intregul spatiu devine ca nou. Pentru ca se intatura orice urma de praf din zonele ascunse si greu accesibile, este pachetul ideal pentru protectia persoanelor ce vor sa iti protejeze sanatatea si sa se bucure de un spatiu ca nou.

Curatenia generala

Similara cu o curatenie de sezon, prin acest pachet ai acces la o curatenie generala dupa preferintele si bunul tau plac, pentru ca tinem cont de ariile tale de interes si punem mare accent pe ele, fara sa omitem alte detalii esentiale. O curatenie pentru intreaga familie.

Curatenia de intretinere

Daca iti doresti un ajutor in activitatile zilnice, suntem aici sa iti oferim usurarea de care ai nevoie. Poti seta un prag de pret dorit, in care sa ai rezolvata o parte din sarcinile zilnice si saptamanale, spre destinerea si relaxarea ta.

Garantii

Sunt detergentii siguri pentru sanatatea copiilor?

Da. Absolut. Toti detergentii nostri sunt biodegradabili, 

hipo-alergenici, siguri pentru sanatatea
copiilor, respectiv a tuturor.

 

 

Am nevoie sa fie totul igienizat. Se poate?


Da. Intotdeauna in curatenia noastra tinem cont de reguli stricte de igiena. Detergentii folositi sunt dezinfectanti eficienti si ne asiguram ca folosim doar fatetele curate de laveta.

 

 

Ce se intampla daca nu imi place rezultatul final?


Faci poze si le trimiti prin aplicatie. Vom remedia gratis si in cel mai scurt timp posibil.

Ce se intampla daca se deterioreaza sau se sparge vreun obiect?

Ai parte de beneficiile asigurarii civile, prin care orice bun din spatiul si proprietatea ta este asigura pe toata durata colaborarii.

Interesat sa afli mai multe?

Completeaza formularul alaturat pentru a fi contactat.

 

Iti multumim pentru incredere.

Scroll to Top