fbpx

Just another WordPress site

Ofertă servicii curățenie generală, de neratat! Bonus: dezinfecție gratuită împotriva COVID19

Ați suspendat activitatea din incinta sediului dumneavoastră din cauza situației prin care cu toții trecem, în această perioadă?Sau pur și simplu vă doriți un mediu de lucru curat și sănătos? Gândiți-vă la viitorul afacerii dumneavoastră și alegeți să reîncepeți activitatea într-un mediu plăcut, dar mai ales sigur, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru angajații companiei/instituției pe care o conduceți. 

În acest sens, vă propunem serviciile de cleaning la standarde internaționale, ale companiei noastre, pentru a vă asigura continuitatea  companiei/instituției dumneavoastră în cele mai bune și sigure condiții. Echipa de profesioniști Worker Satu Mare vă oferă servicii de curățenie generală de înaltă calitate, pentru orice locație sau tip de clădire și indiferent de domeniul de activitate.

Oferta noastră vine în sprijinul dumneavoastră, numai în această perioadă, și cu un bonus: dezinfecție gratuită, eficientă împotriva COVID19. Am creat o formulă specială de dezinfectant, certificată și eficientă, pe care o folosim în toate spațiile pe care le dezinfectăm.

Curatenie generala - 1
curatenie-de-intetinere-fundal

Ce vă oferim?

Servicii de cea mai bună calitate de pe piață

Avem aparatură și detergenți de ultimă generație, prin care putem elimina orice urme de murdărie, bactericide, fungicide și virocide, lasănd suprafețe curate și dezinfectate

Suntem o echipă de profesioniști, cu multă experiență în serviciile de cleaning, drept care facem față oricăror provocări 

Vom semna un singur contract, iar echipa Worker se va ocupa de toate problemele administrative

Cine suntem?

Din 2010, Worker oferă servicii de curățenie de top, după standarde de calitate internaționale, acumulate în ani de experiență, în cleaning-ul premium din Danemarca. Ceea ce am făcut bine în străinătate aplicăm acum, pentru dumneavoastră, și acasă, în România.

Indiferent de client sau de tipul afacerii pe care o dețineți, echipa de profesioniști  Worker e pregătită să vă ofere cele mai bune soluții de cleaning de pe piață.

Pentru orice informații suplimentare sau pentru o ofertă de preț, nu ezitați să ne contactați.Echipa Worker vă stă la dispoziție 24/24.

Solicită o ofertă de preț

    Cauți un loc de muncă? Angajăm agenți de curățenie. Trimite-ne un CV la contact@expertworker.ro iar noi te vom căuta.