fbpx

Just another WordPress site

Întrebări frecvente

Q

Curățăm orice fel de suprafețe?

Oferim servicii de curățenie indiferent de suprafață și indiferent de stadiul degradării ei, de la electrocasnice, mochete, tapițerii, șantiere, mașini industriale, utilaje, eliminând orice pete sau urme lăsate pe acestea.

Q

Produsele sunt biodegradabile?

Suntem o companie verde, drept care serviciile noastre de curățenie sunt ecologice. Funcționăm conform tuturor standardelor de management în curățenie.

Q

Poți amâna o programare?

Da, desigur! Contactați-ne în avans pentru a vă putea satisface solicitarea. Vrem ca serviciile noastre să răspundă nevoilor dvs. și vom depune toate eforturile pentru a face schimbările adecvate în funcție de nevoile dvs.

Q

Căror tipuri de clienți ne adresăm?

Deservim o varietate mare clienți: de la case private, până la companii industriale, companii din industria alimentară, birouri, șantiere, abatoare, brutării, restaurante. Pentru detalii vizitează pagina noastră de servicii.

Q

Ce trebuie să ne pui la dispoziție?

Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să ne permiteți accesul la casa sau afacerea dumneavoastră. De restul ne ocupăm noi!

Q

Avem autorizările necesare?

Compania noastră are toate autorizațiile necesare. E extrem de important, pentru siguranța dvs. să colaborați exclusiv cu o companie complet autorizată.

Aveți întrebări suplimentare?

Contactați-ne!