fbpx

Just another WordPress site

Ipari takarítás

Profi ipari takarítási szolgáltatásokat nyújtunk. Az ipari takarítás terén létező leghatékonyabb és legmegbízhatóbb cég elismerést széles körű szolgáltatások nyűjtása révén értük el. A legjobb ipari takarítási szolgáltatásokat biztosítjuk, de a hozzáférési utak karbantartását is, ekkép ügyfeleink üzletük megfelelő menetelére összpontosíthatnak egy biztonságos és hatékony környezetben.

Takarító ügynökeink speciálisan ki voltak képezve az ipari takarításhoz kapcsolódó nehéz feltételek között való tevékenység kifejtésére vonatkozóan. 

A legújabb és  leghatékonyabb tisztítási módszereket alkalmazzuk, a legjobb eredménnyel. Ezek között található a magasnyomású gőzzel való mosás is, mely módszer nagyon hatékonynak bizonyult a nehezen tisztítható felületek tisztítása, valamint a festék-, olaj-, ólom-, penész-, higany- és azbesztfoltok eltávolítása terén.

Mit csinálunk mi?

Bármilyen típusú épület belső takarítása, ideértve az adminisztratív épületeket, gyárakat, üzemeket, logisztikai raktárakat, áruraktárakat, ipari csarnokokat, termelési csarnokokat.  

Kitakarítjuk a kéményeket, felvonókat, égetőkemencéket, bojlereket, szellőztető rendszereket és füstelvezetőket

Eltávolítunk bármilyen szennyeződést az ablakokról, lépcsőkről, kis- és nagy kapacitású tartályokról, sínekről és gépekről.

Rovarírtási/ fertőtlenítési szolgáltatásokat nyújtunk épületek, raktárok, hagyományos és hűtő konténerek stb. számára.

Elvisszük a háztartási hulladékot

Elvégezzük az épületek homlokzatának tisztítását

Karbantartjuk az épület körüli övezeteket

Kérj árajánlatot

    Keresel egy munkahelyet? Takarító személyzetet alkalmazunk. Küld el önéletrajzodat az contact@expertworker.ro címre, és mi felkeresünk.