fbpx

Just another WordPress site

Építkezés utáni takarítás

Az építkezés utáni takarítás terén az első számú takarítási cég vagyunk, építkezési cégek, újonnan berendezett szállodák, ipari parkok vagy kereskedelmi központok esetében. Építkezés utáni takarítási szolgáltatásokat biztosítunk magánszemélyek, építkezési vállalatok számára. Tapasztalattal rendelkezünk annak érdekében, hogy az építkezés folyamán, vagy befejezése után az Ön valamennyi igényét kielégítő takarítási szolgáltatásokat biztosítsunk. 

Attól függetlenül, hogy házról, irodaépületről vagy egyéb új építményről van szó, széles körű és személyre szabott szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Kizárólag csak olyan termékeket és felszereléseket használunk, amelyek véglegesen eltávolítják a port és a szennyeződések nyomait.  

Emellett az új prémium megoldások mellett egy képzett személyzetet is rendelkezésére bocsátunk, amely biztosítani fogja az Ön számára a munka tökéletesen tiszta állapotban való átadását. Csapatunk pontosan tudja, hogy miként kell kinézzen a munka az átadás pillanatában, annak érdekében hogy az ügyfél elégedett legyen. 

Amennyiben a folyamatban lévő felújítási munkák folyamán takarítási szolgáltatásokra van szüksége, építkezés utáni, vagy az építkezés közben való alapos takarítási szolgáltatásokat biztosítunk az Ön számára.  

Keressenek bátran további információkért, vagy előjegyzés érdekében!

curatenie-dupa-constructor
curatenie-dupa-constructor-2
Építkezés utáni takarítási szolgáltatásokat biztosítunk magánszemélyek, építkezési vállalatok számára.
curatenie-dupa-constructor-3
Építkezés utáni takarítási szolgáltatásokat biztosítunk magánszemélyek, építkezési vállalatok számára.

Kérj árajánlatot

Keresel egy munkahelyet? Takarító személyzetet alkalmazunk. Küld el önéletrajzodat az contact@expertworker.ro címre, és mi felkeresünk.