Expert Worker

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

illu-1
Ellipse 3

Kifogástalan szolgáltatásokat kínálunk Önnek

Azért vagyunk itt, hogy kiváló takarítási szolgáltatásokat nyújtsunk a nemzetközi prémium takarítási szabványok szerint képzett szakértők révén.

Irodatakarítás

Irodatakarítás Friss légkör a termelékenységért A takarítási igények helyszínenként egyediek,...

Read More

Kérdéseket

Kíváncsiak vagyunk minden felmerülő kérdésére a rendelés leadása előtt. Emiatt előre megválaszoljuk a leggyakrabban feltett kérdéseket, és további kérdései esetén forduljanak hozzánk.

Mi történik, ha valami eltörik?

Minden ügyfél, a választott szolgáltatás típusától függetlenül, a szolgáltatás teljes időtartamára polgári jogi biztosításban részesül. Tehát, ha a szolgáltatás nyújtása során bármely tárgy megsérül, eltörik, eltörik, akkor automatikusan megtérítik a biztosításod. Mindazonáltal körültekintőek vagyunk és érdekeltek vagyunk az áruk védelmében és ügyfeleink tulajdonának tiszteletben tartásában.

Alkalmasak a termékek érzékeny gyermekek számára?

Minden oldat és mosószer, amivel dolgozunk, 100%-ban biológiailag lebomló és hipoallergén, ISO nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkezik, ellenőrzött, finom és friss illatú, ami azt jelenti, hogy a kisgyermekek legfinomabb érzékenységével is kompatibilis. A szolgáltatás átadása előtt teszt szekciót szervezhetünk, hogy meggyőzzük Önt a védelmi tulajdonságaikról.

Tisztítasz bármilyen felületet?

Igen, bármilyen típusú felületet lefedő szolgáltatásokat kínálunk. Kizárólag az egyes céloknak megfelelő oldatokat, mosószereket használunk, és szakértői csapatunk tudja, hogyan kell ezeket úgy használni, hogy minden felületet megóvjon, legyen az bármilyen különleges vagy érzékeny.

Ki a kézbesítő csapat?

Minden egyes szolgáltatáshoz kiválasztjuk a legmegfelelőbb kollégákat a szolgáltatás típusától és a képzési területüktől függően. Ezen kívül alapértékünk a bizalom, amely a csapat és az ügyfél kapcsolatában is érezhető. Ha bármilyen okból bármilyen módosítást szeretne a beavatkozó csoporttal kapcsolatban, csak annyit kell tennie, hogy ezt közölje velünk.

Rendelés előtt hívhatom?

Biztos. Mindig készséggel állunk rendelkezésére, hogy feltérképezzük az Ön igényeit, mert szeretnénk az Ön számára ideális szolgáltatást kínálni. Hiszünk abban, hogy a vevői elégedettség határoz meg bennünket, ezért érdekeltek vagyunk abban, hogy mindenki által kívánt szolgáltatást nyújtsunk

Használható-e az alkalmazás a szolgáltatásoktól elkülönítve?

Igen. Dönthet úgy, hogy kihasználja a mobilalkalmazás előnyeit, így biztosíthatja a kívánt közterület takarítását anélkül, hogy takarítási szolgáltatásainkat kellene igénybe vennie. Speciális megközelítéssel az alkalmazás megkönnyítheti a kommunikációt a takarítás kedvezményezettjei és a helyszín képviselői között.

Mind az egészségügyi környezetet kiegészítő arányban kínáló helyek, mind a kiterjedt egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó helyek, például orvosi rendelők és kórházak egyaránt használhatják. Kérjük, forduljon hozzánk, ha azt szeretné, hogy tartózkodási helyét elismerjék a példamutató tisztaság és/vagy a kifogástalan higiénia miatt, amelyet igazolni tud.

Mi vagyunk, akiket keresel?

Akár úgy dönt, hogy együttműködik velünk, vagy inkább szeretne jobban megismerni minket, kérjük, töltse le alkalmazásunkat, ahonnan könnyebben megértheti, milyen különbséget hozunk a cégek, terek és emberek életébe. Csak egy kattintás az alábbi gombra, hogy arra a helyre irányítsunk, ahol tartjuk a kapcsolatot közösségünkkel.

Scroll to Top