Expert Worker

Otthoni takarítás

Otthoni takarítás

Rectangle 11

Vadonatúj, friss otthonok

Hangulatos vadonatúj otthonokat készítünk házakból, prémium takarítással, nemzetközi színvonalon. Ügyfeleinket mindig meglepi, hogy milyen mélységgel takarítunk. Azt mondanánk, hogy sok embert megszabadítottunk az allergiától és az allergénektől, mert az egészséget mindig a hatékony és alapos tisztítás védi. 

 

Hogyan érjük el ezt? Egyszerű. 10 éve vagyunk a piacon és a csapat (folyamatosan) külföldi prémium takarítás után alakul. Minden kolléga takarítási és higiéniai szakértői képzettséggel rendelkezik, és érdeklődik a szolgáltatások személyre szabott, mindenki igényeinek megfelelő kínálatában!

Amit fedezünk

Lépjünk az üzlethez, hogy Ön élvezze:

  • Rövid szállítási idő, ami azt jelenti, hogy a takarítást úgy kell elvégezni, ahogyan azt Munkás mondaná
  • A takarítási intervallumot ütemezése szerint ütemezheti úgy, hogy az Ön számára kényelmes legyen 
  • Csak annyit kell tennie, hogy elmondja nekünk a választott csomagot és a kívánt időintervallumot.

Annyira egyszerű, hogy az Expert Worker mobilalkalmazásunkból a végtelen takarítás minden erőfeszítése és órákig tartó takarítása néhány egyszerű telefonhúzássá válik! Ennyit.

Mélytisztító csomag

A radiátorok belsejétől a kanapék, matracok és szőnyegek mélytisztításáig az egész tér újszerűvé válik. Mivel elrejti a por nyomait a rejtett és nehezen elérhető helyekről, ideális csomag azoknak az embereknek a védelmére, akik szeretnék megóvni egészségüket és újszerű teret szeretnének élvezni.

Általános teljes takarítási csomag

A szezonális takarításhoz hasonlóan ezzel a csomaggal is hozzáférhet egy általános takarításhoz az Ön preferenciája és tetszése szerint, mert figyelembe vesszük az Ön érdeklődési körét és nagy hangsúlyt fektetünk rájuk, anélkül, hogy egyéb lényeges részleteket kihagynánk. Takarítás az egész családnak.

Karbantartó tisztító csomag

Ha segítségre van szüksége a napi tevékenységeihez, itt vagyunk, hogy megadjuk a szükséges megkönnyebbülést. Beállíthat egy kívánt árküszöböt, amelyben a napi és heti feladatok egy részét meg tudja oldani úti céljához és kikapcsolódásához.

Garanciák

Biztonságosak a mosószerek a gyermekek egészségére?

Igen. Teljesen. Valamennyi mosószerünk biológiailag lebomló, hipoallergén, biztonságos a gyermekek számára, illetve mindenki számára.

 

Mindent fertőtleníteni kell. Lehetséges?

Igen. A takarítás során mindig szigorú szabályokat tartunk be. A használt mosószerek hatékony fertőtlenítőszerek, és ügyelünk arra, hogy a kendőnek csak a tiszta felületét használjuk.

Mi történik, ha nem tetszik a végeredmény?

Képeket készít és elküldi az alkalmazáson keresztül. Ingyenesen és a lehető legrövidebb időn belül megjavítjuk.

 

 

 

Mi történik, ha egy tárgy megsérül vagy eltörik?

Élvezheti a polgári biztosítás előnyeit, amelyen keresztül az Ön területén és ingatlanában lévő áruk a velünk való együttműködés teljes időtartamára biztosítottak.

Többet szeretne tudni?

Hagyja meg telefonszámát és visszahívjuk hogy felajánlhassa a szükséges információkat erről a szolgáltatásról.

Scroll to Top