Expert Worker

Irodatakarítás

Irodatakarítás

Rectangle 11

Friss légkör a termelékenységért

A takarítási igények helyszínenként egyediek, így az Ön esetében is figyelembe vesszük Az, hogy egy munkahelyen tisztaságot kínálnak, sokat elárul arról, hogy milyen tisztelet övezi azokat a csapatokat, akik az adott terekben végzik tevékenységüket. 

 

A jól elvégzett takarítás pedig segíti az embereket abban, hogy a fontos szempontokra összpontosítsanak.

Amit fedezünk

A legjobb minőség

Folytathatja mindennapi tevékenységeit a szolgáltatás ideje alatt is (ha van), mert mosószereink ezt lehetővé teszik. 100%-ban biológiailag lebomlóak és hipoallergének, diszkrét és friss illatúak, bármilyen érzékenységi szintre alkalmasak.

Rugalmasság az Ön számára

A szolgáltatások nyújtása a felénk közölt preferenciák, igények és kívánságok szerint történik. Ideálunk az, hogy az épületben senkit ne zavarjanak a mieink

Általános mélytisztító csomag

Tartalmazza: Az alkalmazottak iránti tisztelet érzése Feltétele: A teljes teret lefedő beavatkozás, a takarítás minden megjelenésnél és részletnél részletesen történik. Ideális azokhoz a terekhez, amelyek a tisztaság, a színek és az újdonság új légkörére vágynak.

Karbantartó tisztító csomag

Tartalmazza: A frissesség és a higiénia érzése Feltételez: A szolgáltatás megbeszélt rendszerességgel történő nyújtását, olyan beavatkozásokat, amelyek általában a leginkább személyre szabottak, hiszen a hangsúly a pályázatban megjelölt preferált területeken van.

Minden egyszerű

Mobilalkalmazásunkban néhány négyzet kipipálásával személyre szabhatja a kapott szolgáltatásokat. Csapatunk hozzáfér az alkalmazáshoz, és pontosan azt szállítja, amit Ön kért.

Garanciák

Mi történik, ha nem vagyok elégedett?

Bármilyen balesetre vagy kellemetlen helyzetre van fedezet, mert együttműködésünk teljes időtartama alatt polgári jogi biztosítást kap, amely minden áruhoz és a szükséges előírások betartásához szükséges minden biztonságot megad.

Mindent fertőtleníteni kell. Lehetséges?

Igen. Takarításunk során mindig betartjuk a szigorú higiéniai szabályokat. A használt mosószerek hatékony fertőtlenítőszerek, és ügyelünk arra, hogy a kendőnek csak a tiszta felületét használjuk.

Mi történik, ha nem tetszik a végeredmény?

Képeket készít és elküldi az alkalmazáson keresztül. Ingyenesen és a lehető legrövidebb időn belül megjavítjuk.

Mi történik, ha egy tárgy megsérül vagy eltörik?

Élvezheti a polgári biztosítás előnyeit, mellyel a terében és ingatlanában lévő áruk az együttműködés teljes időtartamára biztosítottak.

Többet szeretne tudni?

Hagyja meg telefonszámát, és visszahívjuk, hogy megadjuk a szolgáltatással kapcsolatos információkat.

Scroll to Top