Expert Worker

Ipari tisztítás

Ipari tisztítás

Rectangle 11

A legerősebb tisztítás

Nálunk lehetőség nyílik a rozsda, olajok, por és egyéb maradványok lerakódásainak eltávolítására, függetlenül attól, hogy milyen sajátosságok vannak, akár a talajon, akár magas szinten. 

 

A csarnokokat, raktárakat és ipari tereket a tisztaság új szintjére emeljük. Ügyfeleink mindig úgy érzik, mintha csak most lettek volna felújítva, mert sokszor nem várják el tőlünk, hogy a legvastagabb lerakódásokat eltávolítsuk és a színeket újra életre keltsük.

Hogyan lehetséges

Szakértői csapaton keresztül, akik a megfelelő megoldásokat alkalmazzák minden felülettípushoz és lerakódási típushoz, akik hatékonyan dolgoznak és tiszteletben tartják az összes érintett biztonsági intézkedéseit. 

 

Az alkatrészben minden helyzetnek és térnek megfelelő felszerelésen és személyre szabott megoldásokon keresztül. A mosószerek 100%-ban hatásosak szinte minden helyzetben, mert az általunk használt oldatok 25%-a savas anyag, több helyzetben is hatásos.

A műveleteket folytatni kell

Cselekvéseinket és beavatkozási programjainkat úgy alakíthatjuk, hogy a kívánt eredményt biztosítsuk anélkül, hogy kényelmetlenséget okoznánk, vagy megzavarnánk napi tevékenységét és működését.

Egészséges megoldások

A megoldások ugyanakkor semmilyen módon nem zavarják az emberek érzékszerveit és érzékenységét, mert mosószereink 100%-ban biológiailag lebomlanak, hipoallergének, diszkrét és friss illatúak.

Felületvédelem

Ezen kívül minden felület védett, mert speciális oldatokkal kezelik, ideális koncentrációban és mérésre alkalmasak.

Egyedi csomagok

Kiválaszthatja azt az árszintet, amelybe beavatkozásunk esik. Nem minden lesz benne, de problémájának jelentős részét meg tudjuk oldani.

Fel vagyunk készülve

Figyelem az Ön igényeire és követelményeire

Megfelelő felszerelés 

Az illetékes csapat 

Védelmi intézkedések 

Energia és hatékonyság 

Megfelelő megoldások

Érdekel többet?

Hagyja meg telefonszámát, és visszahívjuk, hogy megadjuk a szolgáltatással kapcsolatos információkat.

Scroll to Top