Expert Worker

Fertőtlenítő tisztítás

Fertőtlenítő tisztítás

Rectangle 11

Ideális az élelmiszeripar számára és egészség

A fertőtlenítő tisztítást 3 különböző változatban kínáljuk, melyek mindegyike ideális az élelmiszer- és közegészségügyi szektor számára, amely lehetővé teszi a gyógyszertárak, kórházak és élelmiszeripari telephelyek optimális működését, a szükséges szabványoknak megfelelően.

Amit fedezünk

A legjobb minőség

Megbízható beszállítóktól választott mosószerek, nemzetközileg tanúsított fertőtlenítőszerek, biológiailag lebomló és hipoallergén, tökéletesen kompatibilisek az élelmiszer- és közegészségügyi szektorral.

Szakértői szállítás

Az Expert Worker csapat a takarítás és higiénia területén jártas szakértőkből áll, akiket a Worker szabványoknak megfelelően képeztek ki a szakembereknek. Ez azt jelenti, hogy szigorúan betart minden higiéniai és védelmi intézkedést, mind a lényeges, általánosan érvényes, mind az összefüggésekre vonatkozó intézkedéseket.

Rugalmasság

Ez azt jelenti, hogy a higiénia az első helyen áll, és a csapat nyitott az ügyfél által kért további preferenciák tiszteletben tartására a teljes higiénia biztosítása érdekében, amely méltó a hatékonyan fertőtlenített tér békéjének és biztonságának biztosítására.

Általános higiéniai tisztítás

Tartalmazza: Friss felújítás érzése

Feltételez: A teljes teret lefedő beavatkozást, a fertőtlenítő tisztítást pedig minden szempontból részletesen elvégzik.

Időszakos fertőtlenítő tisztítás

Tartalmazza: Frissesség, béke és biztonság, hogy a tér mindig megfeleljen a higiéniai előírásoknak

Feltétele: A szolgáltatás megbeszélt rendszerességgel történő nyújtása, olyan beavatkozások, amelyek általában a leginkább személyre szabottak, hiszen a hangsúly a fő szempontokon, ill. az ügyfél által preferált/érdeklődő területek.

Karbantartási higiénia

Tartalmazza: A mindig tiszta tér frissességét

Tételezzük fel: A higiénia fenntartása olyan helyeken, amelyek gyakran keringenek, vagy amelyek állandó figyelmet igényelnek. Lehetővé teszi, hogy mindig gondozott helyet kapjon, és élvezze az időszakos takarítás nyújtotta biztonságot.

Mi történik, ha nem vagy elégedett?

Polgári biztosítás tartalmazza

Bármilyen balesetre vagy kellemetlen helyzetre van fedezete, mert a mi együttműködésünk teljes időtartamára polgári biztosítást kap, amely minden áruhoz és a szükséges előírások betartásához minden biztonságot megad.

Visszajelzés az Expert Worker mobilalkalmazáson

keresztül Ezen kívül teljesen ingyenes és a legrövidebb időn belüli helyreállítást is élvezheti, kizárólag az Expert Worker mobilalkalmazásunkon keresztül. Ott csatolhatsz képeket azokról a szempontokról, amelyeknek meg szeretnél elégedni, mi pedig ingyenesen helyreállítjuk.

Többet szeretne tudni?

Hagyja meg telefonszámát, és visszahívjuk, hogy megadjuk a szolgáltatással kapcsolatos információkat.

Scroll to Top