fbpx

Just another WordPress site

Rólunk

Cég bemutatása

2010 óta, a Worker a legmagasabb szintű takarítási szolgáltatásokat nyújtja, a nemzetközi minőségszabványok szerint,  a Dániában végzett prémium takarítási szolgáltatások nyomán felhalmozott tapasztalat következtében. Amit külföldön megfelelően csináltunk, most itthon, Romániában alkalmazzuk. 

Az ügyféltől, vagy az Ön vállalkozásának jellegétől függetlenül, a Worker profi csapata fel van készülve arra, hogy a piacon létező legjobb takarítási megoldásokat nyújtsa Önnek. Legyen az karbantartási, részletes, általános, ipari vagy építkezés utáni takarítás, lakása, üzlete vagy autója ragyogó lesz.

Történetünk

2007

Korai

Tisztelettel köszöntöm Önöket, nevem Candid V. Bertalan!
Az én történetem hasonló a külföldön letelepedett sok román állampolgár történetével. Én Dániát választottam, és az első naptól tudtam, hogy sok munkával és szakértelemmel esélyem van arra, hogy túlhaladjam saját magam.

2010

Egy új út, mint a takarítási szolgáltatások terén való vállalkozó

Létrehoztam Dániában a Worker céget, és sikerült egy nagyon versenyképes és szelektív piacra bekerülnöm. Rövid időn belül a vállalat portfóliójában a business terén elismert nevek kerültek, mint például különböző szállodák, ingatlanügynökségek, magánklinikák és húsipari vállalatok.

2016

A Worker Romániában

A Worker székhelye át lett helyezve Romániába, Szatmár megyébe. Most itthon csináljuk azt, amit külföldön fejlesztettünk ki, ugyanazon minőségszabványok szerint és szakértelemmel. Mivel érdekel bennünket a környezetvédelem, csak biológiailag lebontható tisztítási termékeket használunk. Rendelkezésére állunk 24/24 órán át, a hét bármely napján. A Worker az ideális megoldás az Ön lakása, vagy vállalkozása számára.

Profi vállalat

Szakértők a lakás-, ipari- és építkezés utáni takarítás terén

Profi és megbízható csapat

Maximális biztonság és diszkréció

24/24 órás szolgálat

Tekintettel vagyunk az ügyfelek igényeire, bármikor segítségére sietünk

Tanácsadási szolgáltatások

Tanácsadást nyújtunk a takarítási tevékenységek irányítása terén

Jótállunk a szolgáltatásainkért

Amennyiben nincs megelégedve, ingyenesen újracsináljuk valamennyi takarítási szolgáltatásainkat

Elismertség a piacon

Kitűnő ár-minőség arány

Beszámolók

Mit mondanak ügyfeleink

Tisztítunk szakértőket

9 éves tapasztalat a professzionális takarítási szolgáltatások terén