Expert Worker

Rólunk

Szakértők vagyunk

illu
Ellipse 3

Cégünkről

2010 óta kínáljuk a legmagasabb szintű takarítási és teljes körű higiéniai szolgáltatásainkat a nemzetközi minőségi szabványoknak megfelelően. A prémium takarítás légkörében alakultunk Dániában, és most megtiszteltetés számunkra, hogy tovább vihetjük a hagyományt otthonunkban a családok és a vállalkozások biztonsága és kényelme érdekében.

A mi történelmünk

2007

Új talaj

Üdvözöljük!

Őszinte vagyok, és aktívan hozzájárulok ahhoz, hogy a munkavállalói csapat a lehető legtöbb békét, tisztaságot és kényelmet kínálja az embereknek.

Prémium takarítási szolgáltatásainkat Románia egész területén kívánjuk kínálni, ahogy nem is reméltük, amikor Dániában megkezdtük szakmai képzésünket.

2010

Új tisztítási szabványok

Dániában új, Romániában ismeretlen takarítási módokat és szabványokat tanultam meg. Az egyik legfontosabb dolog, amit megtanultam, hogy mi a különbség a tisztaság és a higiénia között.

Természetesen van olyan lehetőség, hogy gyorsan kitakarítják, akárcsak a kolléga, aki két ember munkáját végezte a házban. ugyanabban az időben.

Megzavart a teljesítménye, de idővel rájöttem, hogy olyan felületes takarítást kínált, hogy bár tisztának tűnt, nem lett volna lelki kényelem, hogy lazán, utána éljek. az elvégzett munka.

2016

Vadonatúj szint

Mi a teljes higiénia mellett állunk!

Ez a szempont pedig minden munkában összejön, az általunk használt fertőtlenítő tisztítószerek révén, de különösen az általunk gyakorolt és szigorúan betartott higiéniai technikákon és intézkedéseken keresztül.

Ezen az alapon prémium szintű takarítást biztosítunk Romániában, európai színvonalú professzionalizmushoz méltó.

2007

Innováció

Hozzáfogtam a munkához, nem csak a Romániában gyakorolt színvonal emeléséért, hanem azért, hogy azt a pluszt hozzam, amiről senki sem gondolta, hogy lehetséges.

Több száz köszönetnyilvánítás és elragadtatott vásárlók után úgy döntöttem, hogy tovább megyek, és egyszerűsítem a teljes rendelési-szállítási-visszajelzési folyamatot az Expert Worker mobilalkalmazáson keresztül, amelyet kifejezetten azért hoztak létre, hogy mindenki számára könnyen fenntartsa a kellemes tisztaságot.

Mi több a mobil alkalmazásunkkal

Az általunk az emberek otthonában és üzletében lehetővé tett magas minőségi színvonallal együtt létrehoztuk azt a mobil alkalmazást, amely rendkívül egyszerűvé, nagyon gyorssá és kényelmessé teszi a szolgáltatások megrendelését és szállítását. 

 

Mivel törődünk a szolgáltatásainkat igénylők kényelmével, olyan infrastruktúrát biztosítottunk, amely bárki számára lehetővé teszi hogy néhány kattintással közöljék velünk mindazt, amit üzenni szeretnének nekünk, hogy pontosan azt kínálhassuk nekik, amire szükségük van. Innentől a vásárlói elégedettségig néhány megjelölt doboz a távolság.

Certifications

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreet. Proin gravida dolor sit amet lacus accumsan et viverra justo commodo.

Certification 1

Details lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

Certification 1

Details lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

Certification 1

Details lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

Certification 1

Details lorem ipsum dolor sit amet, consectetur

90%-ban elégedett?

Ha pedig a minket választók elégedettsége nem éri el a 100%-ot, akkor minden megoldódik egyetlen, az alkalmazásba feltöltött képpel. A lehető legrövidebb időn belül és teljesen ingyenesen minden esetben gyorsan 100%-ra növeljük az elégedettséget. 

 

Pontosan, jól olvastad Mi csak prémium szolgáltatásokat nyújtunk teljes fertőtlenítéssel, és ha nem vagy 100%-ig elégedett, akkor a lehető legrövidebb időn belül és teljesen ingyenesen 100%-ra növeljük elégedettségét!

Rectangle 21
Group 15
Rectangle 23
Rectangle 24

Wondering if we
are right for
you?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean euismod bibendum laoreet. Proin gravida dolor sit amet lacus accumsan et viverra justo commodo

Kíváncsi vagyok, hogy mi vagyunk jó neked?

Elkészítettük az Expert Worker mobilalkalmazást azzal a céllal, hogy kommunikációt folytasson az ügyfelek között és a kézbesítő csapat hatékonyabb és egyszerűbb. 

 

Ugyanazon a idővel az alkalmazáson keresztül támogatjuk a vállalatokat, hogy részesüljenek infrastruktúránk előnyeiből, és ezáltal egy hatékony és könnyű kommunikációt ügyfeleikkel egészségügyi szempontból és higiéniai szektorban. Meghívjuk Önt, hogy többet megtudjon a következőn keresztül az alábbi gombot.

Scroll to Top