Expert Worker


Személyre szabott
Professzionális

takarítás

Töltse le az alkalmazást


ahogy bármilyen szempontot ingyen újracsinálunk

Ingyenes átdolgozás

Mobilalkalmazásunkon keresztül minden olyan szempontot ingyenesen megcsinálhatunk, amely nem nyújt 100%-os elégedettséget. Bármelyik alkatrészt a lehető legrövidebb időn belül, ingyenesen újrakészítjük, mert boldog ügyfeleket szeretnénk.

Szakértő szállító csapat

Minden kollégánk folyamatos képzéssel rendelkező, kommunikációra nyitott, aktív és dinamikus szakember, aki Expert Worker mobilalkalmazásunkon keresztül közvetlenül hozzáfér az Ön javaslataihoz.

Biológiailag lebomló

Valamennyi felhasznált megoldás hipoallergén, ISO tanúsítvánnyal rendelkező, biológiailag lebomló, szabályozott hatású és diszkrét szagú, bármilyen érzékenységi szintre alkalmas, beleértve a gyermekeket is.

Mi teszünk különbséget a kettő között Tisztítás és higiénia

Könnyen elvégezhető a felületes tisztítás, mint ahogy a tereket is könnyű fertőtlenítetlenül hagyni. Minden általunk nyújtott takarítási szolgáltatás teljes körű higiéniával jár. 

 

Miért? Mert mindenki egészségének kielégítését és védelmét kínáljuk, aki munkáinkkal kapcsolatba kerülhet. Szeretünk teljes körű higiéniai takarítást nyújtani! Pontosan ezért alakítottuk ki csapatunkat, hogy a takarítás és higiénia egyik szakértője legyen, és prémium minőséget kínáljunk.

Nálunk Ön részesül

Garantált elégedettség

Az Ön konkrét preferenciáit attól a pillanattól vesszük figyelembe, amikor kiválasztjuk őket a Munkavállalói alkalmazásunkból

Gyors kiszállítás

Ön választja ki a szállítási ütemezést úgy, hogy az Ön számára a legkényelmesebb legyen. A lehető legrövidebb időn belül szállítjuk.

Könnyű hozzáférés

Bármilyen helyzet áll elő, a nap vagy az éjszaka bármely szakában készségesen reagálunk kívánságaira és igényeire, mert csak egy kattintás szükséges az alkalmazásra.

Könnyű kommunikáció

Bármilyen munka után beállíthatja visszajelzését az alkalmazásból. Annyira egyszerű, hogy minden velünk folytatott kommunikációt csak kattintással és képek hozzáadásával intézheti, várakozási idő és jóváhagyás nélkül.

Teljesen testreszabott

Különböző szolgáltatási lehetőségeket kínálunk Önnek, így Ön pontosan kiválaszthatja, amire szüksége van. Azt akarjuk, hogy legyen valami megfelelő az Ön számára, és azt akarjuk, hogy mi legyünk azok, akik az Ön számára ideális lehetőségeket kínáljuk.

Tanúsított minőség

Szolgáltatásaink megfelelnek az ISO 9001 nemzetközi minőségi szabványoknak és az ISO 14001 környezetirányítási szabványoknak. Ezen kívül minden megoldás, amellyel dolgozunk, nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkezik és megbízható beszállítóktól származik.

Azért vagyunk itt, hogy egyértelműséget
kínáljunk Önnek Üzleti és Otthoni térben egyaránt!

Ipari vállalkozások

Rendelkezésünkre áll az ipari tisztításhoz szükséges professzionális berendezések, amelyek bármilyen magasságú, rozsdarétegű vagy csarnokokból, gyárakból vagy raktárhelyiségekből származó lerakódásokra alkalmasak.

Irodai vállalkozások

Általános takarítási és karbantartási szolgáltatásokat kínálunk irodaházakban, elismert munkatársaink számára tiszta és barátságos tereken keresztül, amelyek méltóak az inspirációra és a termelékenységre. A feladatbeállítások és gyakoriságuk beállítása egyszerű és egyszerű alkalmazásunkból.

Hangulatos otthonok

Legyen szó akár házról, akár otthonról, szolgáltatásainkat a család békéjéért kínáljuk, kizárólag biológiailag lebomló, hipoallergén mosószereket használva, a legnagyobb érzékenységű gyermekek számára is. Ezen túlmenően az egyes otthonok ütemtervével és szokásaival harmonizálunk az ideális szállítás érdekében.

 

Ügyfeleink jobban tudják

Egész oldalakat tölthetnénk meg vásárlóink köszönetével, de szeretnénk tisztelni az idejét, és megosztani a benyomást a szerelmet szeretjük a legjobban: 

 

Üdvözöllek! Kollégáim és én nagyra értékeljük az elvégzett munkát… néha az a benyomásunk, hogy tudod, hogy közeleg a világvége, ilyen gyorsan dolgozol! Gratulálunk! Professzionalizmus, elkötelezettség, a kivitelezés gyorsasága, minden szuper! (Szatmárnémeti Területi Munkaügyi Felügyelőség – Cristi Sasu)

Rectangle 21
Group 15
Rectangle 23
Rectangle 24

Mi vagyunk, akiket keresel?

Akár úgy dönt, hogy együttműködik velünk, vagy inkább szeretne jobban megismerni minket, kérjük, töltse le alkalmazásunkat, ahonnan könnyebben megértheti, milyen különbséget hozunk a cégek, terek és emberek életébe. 

 

Csak egy kattintás az alábbi gombra, hogy arra a helyre irányítsunk, ahol tartjuk a kapcsolatot közösségünkkel. 

Nem szükséges szolgáltatáscsomagot rendelni. 

Csak meghívjuk Önt, hogy legyen velünk. 

Szakértő Dolgozók vagyunk!

Scroll to Top