fbpx

Just another WordPress site

Gyakori kérdések

Q

Bármilyen felületet tisztítunk?

Felülettől és ennek rongálódási állapotától független tisztítási szolgáltatásokat nyújtunk, eltávolítunk bármilyen foltot vagy nyomot a háztartási gépekről, padlószőnyegekről, huzatokról, ipari gépekről, eszközökről.

Q

Biológiailag lebonthatók a termékek?

Zöld vállalat vagyunk, tehát környezetbarát tisztítási szolgáltatásokat nyújtunk. Valamennyi takarítási menedzsment szabványnak megfelelően működünk.

Q

Elhalasztható egy előjegyzés?

Igen, persze! Keressenek fel előzőleg, hogy teljesíteni tudjuk kérését. Azt kívánjuk. hogy szolgáltatásaink feleljenek meg az Ön szükségleteinek, és minden tőlünk telhető erőfeszítést megtesszünk ennek érdekében.

Q

Milyen típusú ügyfeleket célzunk meg?

Nagyon változatos ügyfélkört szolgálunk ki: magánházaktól, ipari vállalatokig, élelmiszeripari vállalatok, irodák, építési területek, vágóhidak, pékségek, éttermek. Részletekért tekintsd meg a szolgáltatások oldalt.

Q

Rendelkezzünk a szükséges engedélyekkel?

Vállalatunk valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik. Nagyon fontos az Önök biztonsága érdekében, hogy kizárólag csak olyan vállalattal működjenek együtt, amely valamennyi szükséges engedéllyel rendelkezik.

Q

Mit kell a rendelkezésünkre bocsátani?

Az egyetlen dolog amit számunkra biztosítania kell, az az Ön lakásába, irodájába vagy üzletébe való bejutás.  A többit megoldjuk mi!

Van további kérdése?

Kapcsolat