fbpx

Just another WordPress site

Újdonságok

Hasznos cikkek a tisztításról

9 indok amely a gőzzel való tisztítás mellett szól

Már a Worker Dániában való megalapításakor egy környezetbarát vállalat elveit alkalmaztuk. Ezért választottuk a száraz és telített gőzzel való tisztítási módszereket, amelyek garantálják a felületek optimális tisztítását és fertőtlenítését anélkül, hogy bármilyen módon érintenék a környezetet. Vegyi oldószerek használatától mentes, ezért a száraz gőzzel való tisztítási módszer egy környezetbarát és természetes tisztítási módszer.

A Worker a legkorszerűbb takarítógépekkel rendelkezik, de a legnehezebb takarítási műveletek teljesítéséhez szükséges tapasztalattal is. 

A száraz gőzzel való takarítási módszer eltávolítja a nem kívánatos lerakódásokat, és ugyanakkor elpusztítja a vírusokat és a baktériumokat a magas hőmérséklet révén. Következésképpen, különböző felületek hatékony tisztítási és fertőtlenítési módszere, az európai szabványoknak megfelelően.

Íme, 9 indok arra, hogy a száraz gőzzel  való takarítást válaszd: 

  1. A gőzzel tisztító készülék sokkal mélyebben és hatékonyabban tisztít, mint a piacon létező bármely vegyi termék. 
  2. A gőzzel való tisztítás az ideális módszer a felületek fertőtlenítése érdekében, vegyszermaradékok nélkül, amelyek még több szennyeződést vonzhatnak magukhoz.  
  3. Sokkal könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb, mint a hagyományos módszerek. 
  4. A gőzzel tisztító készülék révén több száz olyan műveletet végezhetünk el, amelyek elvégzése általában nehéz (belső helyiségek és külső térségek takarítása) 
  5. A gőzzel való takarítás környezetbarát technológiát alkalmaz, nem használ vegyszereket, nem szennyezi a környezetet. 
  6. A gőzzel tisztító készülék segítségével  a repedéseket és egyéb nehezen hozzáférhető helyeket is ki lehet takarítani. 
  7. A gőzzel való takarítás az allergiás személyek esetében ajánlott. 
  8. Készülékeink erősek és sikeresen alkalmazhatók az Ön cégénél. 
  9. Gépeink desztillált vizet használnak, és zajmentesek. 
Keresel egy munkahelyet? Takarító személyzetet alkalmazunk. Küld el önéletrajzodat az contact@expertworker.ro címre, és mi felkeresünk.