Expert Worker

Despre noi

Noi suntem Experti!
Expert Worker

illu (1)
Ellipse 3

Cine suntem noi?

Ne oferim serviciile de curatenie de top si igienizare completa inca din 2010, in conformitate cu standardele internationale de calitate.

 Ne-am format in climatul de curatenie premium din Danemarca, iar acum suntem onorati sa ducem traditia mai departe, in spatiul nostru de acasa, spre siguranta si confortul familiilor si intreprinderilor.

Devenirea noastra

2007

Noi teritorii

Bun gasit!

Eu sunt Candid si contribui activ ca echipa Worker sa ofere cat mai multa liniste, claritate si confort oamenilor.

Vrem sa ne oferim serviciile premium de curatenie in toata Romania, asa cum nu am sperat cand am inceput pregatirea profesionala in Danemarca.

2010

Noi standarde de curatenie si igiena

In Danemarca am cunoscut noi modalitati si standarde de curatenie, ce erau necunoscute in Romania. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care l-am preluat este diferenta dintre curatenie si igiena.

Sigur ca exista varianta in care se face curat repede, la fel ca si colega ce facea munca a doua persoane in acelasi timp.

Eram derutat de performanta ei, dar in timp am aflat ca oferea o curatenie atat de superficial facuta incat, desi parea curat, eu nu as fi avut confortul psihic sa fiu relaxat, locuind in urma muncii prestate.

2016

(Din) Nou in Romania

Noi suntem de partea igienei complete!
Iar acest aspect vine la pachet in fiecare lucrare, prin detergentii dezinfectanti pe care ii folosim, dar mai ales prin tehnicile si masurile de igiena pe care le practicam si le respectam cu sfintenie.

Pe aceasta baza livram in Romania un nivel de curatenie premium, demn de profesionalism la standarde europene.

2023

Inovator in Romania

M-am pus pe treaba, nu doar sa cresc standardul practicat in Romania, ci sa aduc plusul acela la care nimeni nu se gandea ca e posibil.

Dupa sute de multumiri adunate si clienti incantati am ales sa merg mai departe si sa eficientizez tot procesul de comanda-livrare-feedback prin aplicatia mobila Expert Worker, creata special pentru a mentine cu usurinta o curatenie placuta tuturor.

Suntem mai mult
cu Aplicatia Mobila Expert Worker

 

Impreuna cu standardul de inalta calitate pe care il facem posibil in casele si afacerile oamenilor, am creat aplicatia mobila prin care comandarea si livrarea serviciilor de face extrem de simplu, foarte rapid si comod. 

 

Pentru ca tinem la confortul celor care ne doresc serviciile, am pus la dispozitie o infrastructura ce permite oricui sa ne comunice prin cateva click-uri tot ce vrea sa ne transmita ca noi sa ii oferim exact ce are nevoie.  De aici si pana la multumirea clientilor este o distanta de cateva casute marcate. 

 

 

90% multumit?​

Iar daca multumirea celor ce ne aleg nu atinge cota de 100%, atunci totul se rezolva cu o singura imagine incarcata in aplicatie.

In cel mai scurt timp si in mod complet gratuit suntem prompti in a creste multumirea la 100% in fiecare caz. 

100% multumit?

Exact, ai citit bine

Iti livram doar servicii premium cu dezinfectare completa, iar daca nu esti 100% multumit, iti crestem satisfactia la 100% in cel mai scurt timp si complet gratuit!

Ne place sa ii lasam pe ceilalti
sa vorbeasca despre noi

Suntem cu atat mai motivati sa aducem placere, confort si satisfactie, cu atat mai mult cu cat intalnim deschidere si incredere de partea oamenilor care ne aleg. Ei stiu mai bine cum sa vorbeasca despre noi. 

Rectangle 21
Group 15
Rectangle 23
Rectangle 24

Ce spun clientii

Viziteaza-ne aplicatia!

Am creat aplicatia mobila Expert Worker cu scopul de a eficientiza si usura comunicarea dintre clienti si echipa livratoare. 

 

In acelasi timp, prin intermediul aplicatiei, sutinem intreprinderile sa beneficieze de infrastructura noastra si sa creeze si ei, la randul lor, o comunicare eficienta si usoara cu ai lor clienti, in ceea ce priveste sectorul de sanatate si igiena. 

 

Te invitam sa afli mai multe prin butonul de mai jos.

Scroll to Top