fbpx

Just another WordPress site

Despre noi

Prezentarea companiei

Din 2010, Worker oferă servicii de curățenie de top, după standarde de calitate internaționale, acumulate în ani de experiență, în cleaningul premium din Danemarca. Ceea ce am făcut bine în străinătate aplicăm acum, pentru dumneavoastră, și acasă, în România.

Indiferent de client sau de tipul afacerii pe care o dețineti, echipa de profesioniști  Worker e pregatită să vă ofere cele mai bune soluții de cleaning de pe piață. Fie că vorbim despre curățenia de întreținere, cea detaliată, generală, industrială sau după constructor suntem aici ca să vă facem casa, afacerea sau mașina să strălucească. 

Istoric

2007

Începutul

Vă salut cu respect, sunt Candid V. Bertalan!
Povestea mea e ca a multor români care au plecat în străinătate, ca să caute un mediu de dezvoltare eficient. Eu am ales Danemarca si am știut, încă din prima zi, că voi avea șansa, cu multă muncă și profesionalism, să mă autodepășesc.

2010

Un nou drum, cel de antreprenor în serviciile de cleaning

Am înființat compania Worker în Danemarca, reușind să pătrund pe o piața competitivă și selectivă. În timp scurt, în portofoliul companiei s-au adăugat nume importante din zona de business, precum hoteluri, agenții imobiliare, clinici private și companii din industria cărnii.

2016

Worker şi-a relocat sediul la în județul Satu-Mare, România

Facem acum acasă, ceea ce am dezvoltat în străinătate, la aceleași standarde de calitate si profesionalism. Pentru că ne preocupa mediul, folosim numai produse de curățenie biodegradabile. Suntem la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Worker este soluția ideală pentru casa sau afacerea ta.

Companie profesionistă

Specialiști în curățenia la domiciliu, industrială și după constructor

Echipă profesionistă și sigură

Servicii în maximă siguranță și discreție

Serviciu 24/24

Atenți la nevoile clienților, vă venim oricând în ajutor

Servicii de consultanță

Oferim consultanță în coordonarea activității de cleaning

Garantăm serviciile prestate

Dacă nu sunteți mulțumiți, refacem gratuit întreaga lucrare

Reputație pe piață

Cu un raport excelent calitate –preț

Testimoniale

Ce spun clienții noștri

Suntem experți în curățenie

9 ani de experiență în servicii profesionale de curătenție